El Centre de l’Aigua és un espai d’interpretació, experimental i divulgatiu al voltant de la importància de l’aigua per al desenvolupament humà. És el punt neuràlgic i la seu del Parc de la Séquia, així com el centre de referència per al nostre Servei Educatiu.

ZONA EXPOSITIVA. El Centre de l’Aigua acull mostres permanents i temporals sobre la importància de l’aigua, des de la sensibilització en termes d’ús racional fins al paper clau que juga per al desenvolupament econòmic i social d’un territori.

ZONA EXPERIMENTAL. Aules, laboratoris, maquetes i eines per experimentar, que acullen les activitats desenvolupades pels Servei Educatiu del Parc de la Séquia adreçat tant a centres d’ensenyament com a famílies, grups i col·lectius d’adults.

ZONA D’ESTUDI. Un centre de documentació de l’aigua i arxiu històric de consulta lliure, amb un espai destinat a l’estudi i la investigació històrica, social i cultural.

Obert l’últim dissabte de cada mes de 17 a 20h, la visita guiada és a les 18h (d’abril a octubre)  i a les 17h (de novembre a març)

Fora d’aquest horari, per reserves de grups, envieu un correu a info@parcdelasequia.cat 

Visita per lliure al Centre de l’Aigua de Can Font

 

Una masia a peu de Séquia (Visita guiada)

 

La Cisterna de Can Font

 

Els sons i el camí de l’aigua a la ciutat

Dades tècniques

Metres²: 100 m2
Nombre de sales: 2
Aforament: 16 i 50 persones
Altres especificacions:
Dues sales de 16 i 50 persones ideals per a jornades, cursos, etc.

Situació

Lloguer