Xerrades de Sostenibilitat

La sostenibilitat ha de ser la base imprescindible per al futur, i una oportunitat per a les empreses de contribuir a sortir de la situació actual més fortes des del punt de vista econòmic però també social i ambiental. El cicle de xerrades on-line de sostenibilitat concebut pel Parc de la Sèquia amb el suport del BBVA, vol contribuir a donar eines i idees a les empreses mostrant models d’èxit que ja s’estan aplicant.

23 de febrer de 2021 / “Materials crítics: un delicat equilibri mundial” en Joaquim Sanz, professor jubilat de Mineralogia i Petrologia de l’EPSEM (UPC) i conservador de mineralogia del Museu de Geologia Valentí Masachs, ens parla sobre els materials crítics.

26 de gener de 2021 / “Les energies renovables com a eix central de la descarbonització de la societat” amb Frederic Clarens, director de la unitat de residus, energia i impacte ambiental d’Eurecat, i també amb Domini Ambiental que ens explica la seva experiència.

15 de desembre 2020/ “Simbiosi industrial en el marc de l’economia circular” amb Ricard Jorba, Gerent del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, i també amb Denso i Ampans que ens van explicar el projecte de reaprofitament que han engegat.

17 de novembre de 2020/ “De depuradores a fàbriques de recursos” amb Antoni Ventura, gerent d’Aigües de Manresa