El joc i l’experimentació són fonamentals pel creixement personal d’infants i  joves i, al Parc de la Séquia, portem més d’una dècada compromesos en oferir activitats d’educació ambiental.

Aquest estiu creiem que, més que mai, és important que els infants puguin relacionar-se amb la natura i amb companys de la seva edat, amb respecte, interaccionant i fent descobertes al seu ritme. Amb les activitats per Casals del Parc de la Sèquia volem acompanyar-los en aquest procés.

  • Coneguem i cuidem el nostre entorn. Els temes que treballarem són l’aigua, la natura, les STEAMla història i la cultura. 
  • Aprenem jugant. Proposem diferents formats d’activitats com activitats d’experimentació, de descoberta, jocs de pistes, o fins i tot una escape room, adreçades a diferents franges d’edat entre els 3 i els 13 anys.
  • Ens adaptem a la nova situació. Plantegem grups petits, mesures d’higiene i la possibilitat de desplaçar-nos als vostres espais per adaptar-nos a la nova normativa i preservar la salut dels participants.
  • Ens adaptem a tu. Tenim un ventall d’ofertes però volem posar èmfasi en què ens adaptem a l’eix temàtic del casal, a l’edat dels infants i als horaris que necessiteu, podent combinar una o més activitats.
  Catàleg de casals estiu 2020

 

PREUS

Les activitats tenen preus diferents segons la durada i el nombre de nens. En cas de desplaçar-nos nosaltres fins al vostre casal l’activitat té un suplement d’1€/alumne. Si voleu més informació no dubteu en enviar un correu a info@parcdelasequia.cat o trucar-nos al telèfon 93 877 22 31

 

Espais
Nivell curricular