Lloguer d’espais

Marcs incomparables on celebrar esdeveniments, dur a terme reunions, conferències, congressos, jornades tècniques o sessions de treball. El Parc de la Séquia posa a disposició d’empreses i institucions  els espais i equipaments que gestiona, on ja s’hi celebren alguns dels esdeveniments més destacats de la Catalunya central.

Catàleg d’espais de lloguer

Parc de l’Agulla

Dades tècniques

Metres²: 16.000
Altres especificacions:
Per realitzar qualsevol tipus d’activitat cal posar-se en contacte amb el Parc de la Séquia

InfoSéquia

Centre de l’Aigua

Dades tècniques

Metres²: 100 m2
Nombre de sales: 2
Aforament: 16 i 50 persones
Altres especificacions:
Dues sales de 16 i 50 persones ideals per a jornades, cursos, etc.

Museu de l'Aigua i el Tèxtil (MAT)

Dades tècniques

Metres²: 800 m2
Nombre de sales: 1
Aforament: 400
Altres especificacions:
L’espai permet un gran nombre de distribucions diferents i d’activitats de tot tipus: exposicions, concerts, conferències, festes privades, etc.

D'acord amb allò disposat en la vigent Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre, us informem que les dades que ens proporcioneu formaran part d'un Fitxer amb dades del personal del qual són responsables solidàriament FUNDACIÓ AIGÜES DE MANRESA –JUNTA DE LA SÈQUIA. L'única finalitat del Fitxer és la de tractar i processar les dades relatives a la seva persona per tal de proporcionar-los informació de l'activitat cultural que es desenvolupa a la ciutat, així com la realització d'estudis de preferències en aquests mitjans. Posem en el vostre coneixement el dret que us assisteix d'accés, rectificació i cancel·lació al fitxer on consten les vostres dades, tal i com ho contempla la Llei Orgànica 15/1999 mitjançant el que disposa el R.D. 1720/2008 de 20 de desembre. En cas de voler exercir qualsevol dels drets esmentats, us podeu adreçar a FUNDACIÓ AIGÜES DE MANRESA– JUNTA DE LA SÈQUIA, Masia de Can Font, 175 de Manresa, o a través de l'e-mail info@parcdelasequia.cat