
La Cuina de la Col Verda Manresana: el Sopar de la Transéquia
El pròxim 12 de març a les 20:00 h, el Centre Cultural Nexe de Sant Fruitós de Bages acollirà el Sopar de la Transéquia, un esdeveniment gastronòmic dins la Temporada Gastronòmica d’Hivern. Aquesta iniciativa, impulsada per la Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i Bages Impuls, posa en valor els productes de proximitat i la cuina sostenible. En aquesta edició, la col verda manresana serà la protagonista d’un menú elaborat pels restaurants Slow Food del territori.
Els restaurants Bacasis, Cau de l’Ateneu, Laida, L’Obradora, Mas de la Sala i Patoi han creat una proposta culinària única, basada en aquest producte tradicional de l’horta bagenca. El sopar inclourà també un maridatge especial amb vins de la DO Pla de Bages, en una experiència que combina tradició i innovació gastronòmica. Sant Fruitós de Bages, municipi amfitrió de la Transéquia 2025, serà el marc ideal per a aquest homenatge a la cuina d’hivern.
Les places són limitades i el preu del sopar és de 27 € per persona. Les reserves es poden fer a través de www.bagesimpuls.org o directament a btiquets.com/event/sopar-transequia-2025. No et perdis aquesta experiència única que reivindica els sabors autèntics del Bages i la seva gastronomia de temporada!
Organitzen: Comunitat Slow Food de la Catalunya Central i Bages Impuls.
Col·laboren: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Parc de la Séquia, Rebost del Bages, Bages Turisme, Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025 i Som Gastronomia – Generalitat de Catalunya.
Add a Comment