Visites a la Manresa Desconeguda “La Pirelli-Patrimoni Industrial: de la fàbrica de barrets a un centre logístic de primer ordre”

Dies: Del 27 d'agost de 2020 al 28 d'agost de 2020
Hora: De 17h a 20h
Lloc: Entrada per l’avinguda de la Pirelli
Organitza: Ajuntament de Manresa

Visita al recinte de la fàbrica i als seus elements patrimonials més destacats: els edificis del segle XIX, la resclosa i turbina, la Nau Banbury i les instal·lacions més modernes.

Caldrà portar mascareta i s’aconsella portar calçat còmode, aigua i protecció per la calor i els mosquits.

Al final de la visita es podran veure vehicles antics de Bombers i un prototip de cotxe dissenyat i fabricat per estudiants de l’EPSEM.

Visites gratuïtes. De 17 a 20 h – Entrada per l’avinguda de la Pirelli
Garantim el compliment de tots els protocols de seguretat. Per aquest motiu, les places són limitades i és imprescindible la reserva prèvia a partir de dilluns 24 d’agost a les 10 del matí, que es pot fer:
On-line al web de Manresa Turisme: www.manresaturisme.cat
Presencialment: Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major,10). Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 19 h; i diumenge i dilluns, de 10 a 14 h.
Organitza: Ajuntament de Manresa
Hi col·laboren: Pirelli Neumáticos S.A.U., Centre d’Estudis del Bages, Fundació Turisme i Fires de Manresa, Museu de la Tècnica de Manresa-Parc de la Séquia, Associació de restauració de vehicles antics de Bombers i Equip de Dynamics de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.

Us convidem a fer alguna aportació al Banc dels Aliments, que té el magatzem a la Pirelli, per col.laborar en l’atenció a les persones que pateixen doblement els efectes de la Covid-19. Es demanen paquets d’arròs i pasta.