Setmana del Turisme Industrial

Dies: Del 22 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021
Hora:
Lloc:
Organitza: Parc de la Séquia, Centre d’Estudis del Bages, COAC, Associació de restauració de vehicles antics de bombers de Manresa

Enguany participem en la Setmana del Turisme Industrial tot organitzant tres activitats de descobert!

 

 

 

22 d’octubre – Visita a la fàbrica Pirelli

De la Fàbrica de barrets a un centre logístic de primer ordre. Visita al recinte de la fàbrica i als seus elements patrimonials més destacats: els edificis del segle XIX, la resclosa i turbina, la nau bambury i les instal·lacions més modernes. Caldrà portar mascareta i s’aconsella portar calçat còmode, aigua i protecció per  la calor i els  mosquits. Al final de la visita es podran veure vehicles antics de Bombers. A les 16.30h i a les 17:00h.

Reserva la teva entrada

 

23 d’octubre – Museu Escape

Un Room Escape familiar! Resolgueu l’entrellat de tots els enigmes que us proposa en Josep Maria Llorenç, un cintaire jubilat que, abans de morir va deixar el seu llegat a qui aconsegueixi resoldre totes les proves. Recomanat a partir de 7 anys. A les 16h.

Compra la teva entrada

 

24 d’octubre – Visita a la fàbrica dels Panyos

Visitarem la fàbrica hidràulica més antiga de Catalunya i de l’estat, construïda al voltant del 1820 és un dels principals exponents dels inicis de la revolució industrial a Catalunya. De 10h a 14h.

Reserva la teva plaça

 

28 d’octubreJornades tècniques dels Panyos
Empendre en temps de pandèmia. La historiadora Rosa Serra, experta en aquest període ens explicarà com la societat Miralda&Cia. va impulsar la construcció dels “Panyos”. Al Museu de la Tècnica de Manresa a les 18h

Reserva la teva plaça

 

29 d’octubre – Presentació del llibre “Catalunya Industrial”

El periodista Daniel Romaní ens mostra alguns d’aquests espais emblemàtics, convertits ara en museus, i ens convida a (re)descobrir una part fonamental de la nostra història.

Reserva la teva plaça