Qui-Bot H2O

Dia: 7 de maig de 2022
Hora: De 10:30 a 13:30
Lloc: Museu de la Tècnica de Manresa
Organitza: UPC Manresa, Parc de la Séquia

Experimentació i creació d’un projecte d’enginyeria en equip, fent amics i gaudint!.

Aquest esdeveniment servirà per posar a prova els grups participants i que demostrin la seva capacitat de cooperació i superació en una activitat a contrarellotge de química, programació i construcció. L’objectiu final és el muntatge i programació del robot QUI-BOT H20, capaç de dur a terme experiments químics. Així com desenvolupar un programa interactiu capaç de simular experiments en un entorn virtual.

L’activitat té una durada prevista de 3 hores (tot i que pot ser que s’allargui una mica més) i és totalment gratuïta.

L’aforament és limitat. Us demanem inscripció prèvia dels nens i nenes interessats enviant un missatge a quibot@upc.edu amb el concepte “inscripció Qui-Bot”, amb el nom, l’edat i la localitat de procedència. Per tal d’accedir a la Jornada serà imprescindible la confirmació de la inscripció.

El professorat educatiu (educació infantil, primària i ESO) també està convidat a assistir a l’acte, i conèixer la robòtica Qui-Bot i els participants del projecte. Cal registrar-se prèviament enviant un missatge a quibot@upc.edu amb el concepte “Professorat Qui-Bot” indicant el nom, l’etapa educativa on realitza docència i la localitat de procedència.