Neteja perimetral: teixint vincles entre ciutat i entorn

Dia: 4 de desembre de 2021
Hora: 10:00-13:00
Lloc: Infoséquia (Parc de l’Agulla)
Organitza: Inspiració 22

El grup Inspiració 2022 neix amb la voluntat de donar profunditat a la commemoració “Manresa 2022”. Des del mes d’abril impulsem un programa molt complet anomenat “Travessa cap al 2022”. Una de les accions són les “Neteges perimetrals. Teixint vincles entre ciutat i entorn”.

Amb les “Neteges perimetrals” la intenció és recollir la brutícia de diferents espais de l’Anella Verda de Manresa, però també portar a terme una neteja i purificació a un nivell més subtil, establint un diàleg i una connexió profunda amb aquests espais, de manera que a través del nostre estat de consciència els puguem transformar (transformant-nos al mateix temps nosaltres mateixos). Entenem aquest entorn natural de la ciutat com una Geografia Sagrada, i per això visitarem alguns dels llocs sagrats que es troben a l’anella perifèrica de la ciutat, amb la voluntat de refer els vincles de la ciutat amb aquest entorn natural i sagrat. Acabarem les accions amb una ofrena, un petit ritual i una meditació per connectar amb l’indret, per impregnar-lo i per impregnar-nos d’aquesta vibració elevada que li volem donar.

Si hi voleu assistir us podeu inscriure a la web, però si no ho feu sereu igualment benvinguts. Us convidem a participar-hi i us adjuntem una mica d’informació en aquest enllaç: https://travessa2022.cat/neteges-perimetrals

Compra entrades