L’aigua, un compost flipant (Esmorzar científic on-line)

Dia: 8 de juliol de 2020
Hora: A les 11h
Lloc: A casa de cadascú
Organitza: Parc de la Sèquia

Heu vist alguna vegada aigua bullint a menys de 50ºC? Per què en el fons dels oceans no es congela? Com és possible que tinguem gotes d’aigua de 100 milions d’anys d’antiguitat? Moltes d’aquestes preguntes només es poden respondre al laboratori. Per això us convidem a aquest esmorzar científic on-line. Connectarem amb el laboratori d’en Marc Boada i, mentre esmorzem tranquil·lament a casa, descobrirem algunes particularitats del líquid més sorprenent i meravellós de la galàxia, l’aigua. Començarem per observar i verificar les seves propietats físiques. Passarem al comportament químic i gaudirem d’imatges de bellesa extraordinària. Al final reflexionarem sobre la importància d’aquesta humil substància i tot plegat ho farem ben amanit d’experiments sorprenents i curiosos.

Dimecres, abans de la connexió, us enviarem l’enllaç a través del vostre correu electrònic i connectarem amb el laboratori d’en Marc Boada!

Preu: 5€ /família

Públic familiar, edat mínima recomanada 6 anys

Patrocina: Aigües de Manresa

Cal fer reserva prèvia

Compra entrades