Dibuixem l’Agulla

Dia: 2 de maig de 2022
Hora: A les 18h
Lloc: Palau Firal de Manresa
Organitza: Ajuntament de Manresa

El procés participatiu del Pla Director Urbanístic de l’àmbit de l’Agulla arriba a la seva fase final amb una darrera sessió oberta a tota la ciutadania per tal de presentar els resultats i les conclusions a les quals s’ha arribat a través de les diferents sessions i iniciatives realitzades durant els darrers mesos.

La sessió  té per objectiu compartir els resultats del procés i explicar els compromisos que es prendran, des del Departament de Territori de la Generalitat i des dels Ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i Manresa, a partir de les propostes recollides. Durant la sessió també s’informarà dels passos que es duran a terme a partir d’aquest moment fins a arribar a l’aprovació del Pla Director.

L’acte comptarà amb la presència i les intervencions del director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, el subdirector general d’Actuacions Urbanístiques, Josep Armengol, l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán i Claret, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia i l’equip tècnic que ha treballat durant el procés.

Tota la informació del procés participatiu del Pla Director Urbanístic de l’àmbit de l’Agulla es pot consultar

Consulteu tota la informació