Presentem la 6a edició de la Fira dels Playmobils al Museu de l’Aigua i el Tèxtil

Publicat el 21 de setembre de 2022

La VI Fira de Playmobils omplirà de clicks els dipòsits vells el cap de setmana del 24 i 25 de setembre de 10 a 14h i de 16 a 20h. Les entrades individuals i familiars ja es poden adquirir al web del Parc de la Séquia

Aquest migdia, la regidora de Cultura i Festes de Manresa, Anna Crespo, acompanyada de la directora de la Fundació Aigües de Manresa- Junta de la Séquia, Laia Muns i del director del Museu de l’Aigua i el Tèxtil, Eudald Serra, han presentat la VI Fira de Playmobils.

L’exposició constarà de 10 diorames diferents, creats per l’associació Click & Clack. Els diferents diorames pretenen reflectir, de manera més o menys fidel, un moment de la vida quotidiana o algun fet històric. Aquest any un dels diorames reflecteix l’època de la industrialització i un altre vol recrear la Manresa de l’època de Sant Ignasi per celebrar l’efemèride del 2022.

Novetats

Enguany com a novetats s’ha preparat una zona de photocall per poder fer-s’hi fotografies, tallers, i una zona de descans. A més, hi haurà també una food truck.

Una altra novetat d’aquesta edició és que centres educatius que ho desitgin podran visitar l’exposició per avançat entre el 19 i el 23 de setembre posant-se en contacte amb el Museu de la Tècnica al 93.877.22.31 o escrivint un correu a info@parcdelasequia.cat a un preu de grup especial.

Les entrades es poden comprar anticipadament des d’aquest enllaç https://btiquets.com/event/fira-playmobil-manresa o directament a la taquilla del Museu.

Concurs del Click Amagat i Instagram

Un any mes, tothom qui ho desitgi podrà participar al joc del Click amagat, que consisteix a trobar a cada diorama un playmobil que no li correspon.

Paral·lelament és previst portar a terme un nou concurs d’instagram, on es podran penjar fotografies durant els dies de l’exposició. L’etiqueta per participar en aquest concurs és #firaclickmanresa2022.

Aquesta fira, coordinada pel Parc de la Séquia en col·laboració l’associació Click & Clack, creadora dels diferents diorames que la formen, una entitat sense ànim de lucre, formada per persones aficionades als Playmobils, que es dediquen a col·leccionar i realitzar exposicions per tal que el públic adult i familiar en puguin gaudir amb els fills o els amics.

 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles