Acte de celebració dels 30 anys del Museu de la Tècnica de Manresa

Publicat el 9 de setembre de 2022

L’acte de celebració dels 30 anys del Museu de la Tècnica de Manresa, va ser un emotiu homenatge a totes aquelles persones que varen fer possible la seva creació i ser un punt d’inflexió cap el futur.

Des d’aquesta publicació volem agrair els fundadors per fer possible el museu: el gremi de Cintaires de Manresa, l’Ajuntament, Aigues de Manresa, la Junta de la Séquia, Caixa de Manresa, i el Sr Josep Alabern. També a l’equip, en especial a la nostra companya Pilar Alonso, que ha estat en el museu aquests 30 anys.

A l’acte vàrem presentar en públic la nova denominació de museu, que reflecteix els seus continguts i la orientació que es vol donar: Museu  de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa i que permet aprofundir la connexió del museu amb la ciutat.

Compartim algunes imatges de l’acte, presidit per l’alcalde de Manresa, l’espectacle d’en Quim Moya així com de la visita posterior al museu en el què la Pilar Alonso va mostrar la col·lecció de maquinaria tèxtil al Sr. Marc Aloy, alcalde de Manresa, al Sr. Eloi Hernández, president del Consell Comarcal del Bages i a membres de la familia Ponsa.

Volem transmetre des d’aquí, i utilitzant les paraules del nostre director, l’Eudald Serra, la il·lusió, l’energia i la constància per fer que la ciutat de Manresa senti aquest museu com seu.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles