AquaeSTEAM posa de nou el focus a la ciència el dissabte 4 de juny

Publicat el 31 de maig de 2022

A les 10.30h la regidora de cultura de Manresa, la Sra. Anna Crespo, farà la clausura de l’exposició “Les matemàtiques i la vida” que acollirà les últimes visites guiades dissabte a les 11h

El biòleg i divulgador científic Pere Renom presentarà el llibre “Ciència sota el focus” amb un espectacle científic a les 12 h del matí

Dissabte a partir de les 10.30h el Museu de la Tècnica de Manresa acollirà una nova jornada de ciència i la clausura de l’exposició “Les matemàtiques i la vida”, seguit de l’última visita després de 13 anys i d’un espectacle científic de la mà de Pere Renom.

L’acte coincideix amb l’últim cap de setmana de l’exposició “Les matemàtiques i la vida”, en el seu format actual, que ha allargat 13 anys el que havien de ser 3 mesos d’exposició a la Plana de l’Om. En aquests anys l’exposició ha viatjat des de Manresa a Lleida, Barcelona, Castelldefels, Terrassa, on va ser al Museu Nacional de la Tècnica de Catalunya i Palafrugell, fins que va retornar a Manresa poc abans de la pandèmia.

A les 11 del matí del mateix dissabte es faran les últimes visites guiades, gratuïtes per qui s’inscrigui a través del formulari https://forms.gle/EPVrUnHRP1tphQLK9. Hi ha places limitades.

La ciència és tan atractiva que crea addició i després de l’èxit de l’espectacle STEAMàgia, estrenat el passat mes de maig, que mostrava la màgia de la ciència i la tecnologia, ens arriba una nova proposta engrescadora de la mà d’AquaeSTEAM, el projecte de divulgació liderat per M. Alsina, de la UPC.

A les 12 del matí, el biòleg i divulgador científic Pere Renom presentarà el llibre “Ciència sota el focus”. No es tracta només de la presentació del llibre publicat per Cossetània Edicions i Televisió de Catalunya. És un llibre convertit en espectacle científic, en viu i en directe, a càrrec del divulgador Pere Renom, ben conegut per les seves presentacions a través de la pantalla als programes “QuèQuiCom” i “Tot es mou”. És una oportunitat per interactuar amb l’autor que, en acabar l’espectacle, signarà llibres, amb la col·laboració de la llibreria Parcir.

Els assistents també podran visitar l’exposició “Art i aigua”, estrenada amb el “Temps d’aigua” abans que comenci a itinerar per altres poblacions.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles