Let’s clean up al parc de Can Font

Publicat el 13 de maig de 2022

Un grup de voluntaris d’AMPANS, en col·laboració amb el Centre de l’Aigua de Can Font, van participar el divendres 6 de maig en una campanya a nivell europeu de sensibilització mediambiental emmarcada en el projecte Let’s Clean Up Europe. Els residus recollits es van seleccionar i classificar per tipus entre diferents sacs i es van dur a la deixalleria de Manresa per tal de facilitar el seu reciclatge i processament.

Let’s Clean Up Europe

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Es tracta d’una iniciativa que va néixer en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, gràcies a la implicació de diferents autoritats europees amb un mateix objectiu: la promoció de pràctiques de prevenció de residus a nivell europeu. Actualment hi participen desenes de milers de persones d’arreu.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles