La Transéquia recull 1.644 euros solidaris

Publicat el 2 de maig de 2022

El donatiu era voluntari i per al projecte sociolaboral d’AMPANS destinat a persones amb trastorns de salut mental.  

Avui la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, ha fet entrega dels 1.644 euros solidaris recollits durant la Transéquia, a la Fundació Ampans. L’acte ha comptat amb la presència del president d’AMPANS, Sebastià Catllà, de la directora de la Fundació, Laia Muns i del director del Museu de la Tècnica de Manresa, Eudald Serra.

Ambdues entitats estan molt satisfetes d’aquesta col·laboració, que ha permès la recollida de fons pel projecte, i sobretot, ha fet visible el projecte que es dur a terme des del Servei Prelaboral d’aquesta entitat, que acompanya persones amb trastorns de salut mental. El dia de la Transéquia, persones voluntàries de l’entitat van ser molt presents a l’esdeveniment, participant en l’entrega d’una galeta elaborada a l’obrador del Canonge, el restaurant de la fundació, a l’arribada a l’Agulla.

El projecte sociolaboral d’AMPANS

El projecte sociolaboral busca que mitjançant l’aprenentatge d’un ofici, es redueixin les desigualtats de persones amb trastorns de salut mental al mateix temps que es treballa pel medi ambient amb el reciclatge i reutilització de fustes. L’euro solidari recaptat serà per donar suport a aquest projecte que ajuda a capacitar durant 3 anys les persones amb trastorns de salut mental perquè adquireixin les competències que els ajudin a incrementar el nivell d’empleabilitat i augmentar a seva inserció laboral.

La Transéquia 2022

La Transéquia d’aquest 2022, la 38a edició, ha comptat amb 2.703 participants, entre els que s’hi compten els voluntaris i els participants a la miniTranséquia. Per facilitar l’organització d’aquest esdeveniment en un moment de molta incertesa i amb la voluntat de fer-la flexible i adaptable a les circumstàncies provocades per la COVID-19, es va prescindir de les modalitats BTT i Handbike, i dels avituallaments, que es van reconvertir en una bossa que s’entregava a l’inici de l’esdeveniment.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles