Torna la Fira de Playmobils a Manresa

Publicat el 24 de setembre de 2021

El proper cap de setmana, 25 i 26 de setembre, el Museu de la Tècnica acollirà la Va edició

  • Aquest cap de setmana, 25 i 26 de setembre, el Museu de la Tècnica acollirà la Va Edició de la Fira del Playmobil a Manresa, després d’un any de parada, ja que l’edició que s’havia de celebrar el 2020 no es va poder portar a terme.
  • La Fira s’ha pogut tornar a fer gràcies a l’associació Click&Clack, Kanko.cat i el Parc de la Séquia
  • Aquesta edició tornarà a comptar amb el Click Amagat i amb el concurs d’Instagram sota el hashtag #firaclickmanresa2021

Aquesta tarda al Museu de la Tècnica ha tingut lloc la roda de premsa que ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, que ha destacat la importància de tornar a realitzar actes com aquest, en instal·lacions cultural, tot posant èmfasi en la cultura segura. Ha destacat de l’exposició, que és un “plaer, poder-se fixar en els petits detalls, veure recreacions de llocs històrics i picades d’ullet a la realitat actual”.

Alexis Andreu, de l’Associació Click&Clack organitzador de la Fira, ha explicat que és el tercer any que se celebra la fira al Museu, i que aquesta és la primera fira que fan després de la pandèmia. Estan molt il·lusionats per tornar a la ciutat, que ja té força consolidada la cita, i poder oferir una visita d’una exposició diferent, amb maquetes i diorames que fan volar la imaginació a la gent de totes les edats.

Finalment, l’Eudald Serra, director del Museu de la Tècnica de Manresa ha remarcat la importància de que als museus s’hi celebrin esdeveniments que agradin a tots els públics. També ha destacat que aquest és el primer any que s’han posat a la venda les entrades prèviament, i que gairebé mil persones ja la tenen per visitar l’exposició durant aquests dos dies. També hi haurà entrades disponibles a la taquilla del Museu.

La V Fira del Playmobil serà dissabte i diumenge, de les 10h del matí i fins a les 14h i a la tarda es reprendrà a les 16h i fins a les 20h. L’exposició consta de 10 diorames, creats per l’associació Click&Clack, de temàtiques molt variades, i també d’un mercat.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la pàgina web del parcdelasequia.cat, o el mateix dia, a la taquilla del Museu.

El Click Amagat i el Concurs d’Instagram

Amb la fira també torna el joc del Click Amagat, que consisteix en trobar a cada diorama, un Playmobil que no li correspon. Paral·lament també es porta a terme un concurs a Instagram, on demanem penjar fotos a la xarxa social, amb l’etiqueta #firaclickmanresa2021. Qui participi en alguna de les dues propostes, entrarà en el sorteig de dos jocs!

Aquesta fira és possible gràcies a la col·laboració entre Kanko, l’Associació Click&Clack i el Parc de la Séquia. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles