El Museu de la Tècnica de Manresa renova el seu compromís amb la Sostenibilitat

Publicat el 10 de maig de 2021

Divendres 7 de maig al matí va tenir lloc l’acte de lliurament dels distintius Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere al Hub Digital de la Cambra de Comerç de Barcelona. El Museu de la Tècnica de Manresa compta amb aquest distintiu des del març del 2018, i el va renovant any rere any.

Van ser un total de 664 empreses i entitats que treballen per aconseguir un equilibri econòmic, socio-cultural i mediambiental, satisfent les necessitats actuals dels turistes i les regions d’acollida, aportant beneficis significatius per a la pròpia entitat, la societat i el medi ambient, protegint i millorant les perspectives de futur.

L’objectiu és reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el canvi climàtic, el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i comarques de Barcelona.

El projecte que va néixer el 2017 impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’Institut de Turisme Reponsable (ITR) i la Cambra de Comerç de Barcelona, va incorporar l’any 2019 l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci de Turisme de Barcelona.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles