Presentem la Transéquia 2021

Publicat el 3 de març de 2021

Enguany arriba la 37a edició de la Transéquia en un context que no esperàvem fa un any.

L’edició d’aquest any està profundament marcada per la situació actual i les restriccions vigents, promulgades pel govern. Els canvis que es van succeint han fet que s’hagi posat molt més èmfasi en la seguretat, i s’hagin buscat alternatives per poder seguir gaudint de l’esdeveniment.

Principals novetats de la Transéquia 2021

  • Les dates. La Transéquia es podrà fer del 7 al 31 de març de 2021.
  • Les modalitats d’aquest any són a peu i corrent.
  • Els recorreguts són circulars i transcorren per un únic terme municipal i estaran degudament senyalitzats.
  • Les inscripcions són aportacions amb recompensa, de diferents nivells.
  • Mesures COVID-19: la Transéquia s’haurà de realitzar amb el grup bombolla i sempre que no superi les 6 persones, i caldrà mantenir la distància de seguretat indicada per les autoritats.
  • Nova pàgina web, molt més intuïtiva i fàcil de fer funcionar: transequia.cat

La Transéquia compta amb BBVA com a patrocinador únic. És el setè any consecutiu que l’entitat financera hi col·labora, des de l’edició 2015. BBVA dona suport a la iniciativa fent palesa la seva proximitat a la Catalunya Central. Per a BBVA, col·laborar amb la Transéquia és contribuir a potenciar i promocionar el territori, fent d’aquesta festa tot un exponent d’activitat esportiva, sostenible i solidària. El vessant de sostenibilitat i respecte al medi ambient, claus en la Transéquia, és compartit pel banc en línia amb el seu compromís per contribuir a la transició cap a una economia més sostenible.

Més informació a la web transequia.cat 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles