El Centre de l’Aigua prova una de les seves activitats en format virtual

Publicat el 5 de juny de 2020

El Centre de l’Aigua de Can Font destaca pel servei educatiu que s’hi porta a terme de forma presencial, amb activitats molt dinàmiques, interactives ​i experimentals. El confinament va fer que s’haguessin d’aturar, però aquesta setmana s’han pogut reprendre, en format virtual.

Una escola de Manresa que ha estat treballant el tema de l’aigua a distància amb els seus alumnes va demanar fer una de les activitats, la potabilització al laboratori, de forma virtual i oferir-la com a proposta voluntària pels seus alumnes. Gairebé una seixantena de setanta-cinc alumnes hi van participar.

L’Anna Closes, Responsable del Centre de l’Aigua de Can Font i educadora, des del laboratori de l’equipament feia l’activitat experimental a la vegada que anava plantejant preguntes als alumnes que van estar molt interessats i participatius durant tot el procés.

Aquesta prova serveix a la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia per reflexionar i poder plantejar noves propostes educatives per a les escoles.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles