El Parc de la Sèquia es reactiva amb l’arribada de la fase 2

Publicat el 1 de juny de 2020

El dimarts 2 de juny obrirà de nou el Museu de la Tècnica de Manresa, juntament amb la resta d’equipaments municipals de la ciutat, i l’InfoSèquia ho farà el proper diumenge 7.

 

Manresa, 1 de juny de 2020. El Museu de la Tècnica de Manresa tornarà a obrir les portes el proper dimarts, dins l’horari habitual, però amb restriccions i mesures preventives per evitar la propagació de la COVID-19, i el diumenge també ho farà el centre d’interpretació de la Sèquia, l’InfoSèquia, situat al Parc de l’Agulla.

 

El Museu de la Tècnica

 

Durant aquesta fase es podrà visitar el Museu en visita lliure, de dilluns a diumenge de 10 a 14h. L’entrada es podrà adquirir anticipadament a la pàgina web del Museu, i també a la recepció.

 

El Museu també posa a disposició dels visitants una audioguia, que es podran descarregar gratuïtament al seu telèfon mòbil i que els hi permetrà conèixer les exposicions més a fons: https://izi.travel/es/df6b-museu-de-la-tecnica-de-manresa/ca

 

L’obertura es farà seguint tota una sèrie de mesures preventives per evitar la propagació de la COVID-19. Aquestes mesures es trobaran indicades a l’entrada del Museu i són les següents:

  • Obligació de dur mascareta durant tota l’estada al Museu.
  • Cal aplicar-se una solució desinfectant a les mans un cop s’entri al recinte.
  • Si teniu algun símptoma com tos, febre o dificultat respiratòria no entreu.
  • L’aforament a les exposicions s’ha reduït a un terç.
  • Els productes de la botiga del museu estaran dins de vitrines, i el personal del museu serà l’únic que hi tindrà accés.
  • Es farà una ventilació diària de tots els espais.
  • La compra d’entrades es podrà fer presencialment, però es recomanarà el pagament amb targeta i la compra anticipada a través de la pàgina web: https://www.parcdelasequia.cat/agenda/visita-museu-tecnica/
  • Per la compra de les entrades presencial, només es permetrà una persona a la recepció, la resta del grup s’haurà d’esperar a l’exterior.

 

L’InfoSèquia

Situat al Parc de l’Agulla, aquest diumenge obrirà les portes amb les mesures preventives adients, per atendre els possibles visitants i oferir-los informació de les rutes i de la nova normativa del Parc de l’Agulla.

 

I a partir de dissabte vinent, dia 13 de juny, cada dissabte oferirà la visita guiada Sèquia exprés.

Podeu reservar l’activitat a través de la pàgina web https://www.parcdelasequia.cat/agenda/visita-expres-sequia/.

 

La Sèquia exprés, és una visita guiada de curta durada, que ens permetrà descobrir les curiositats d’aquest canal medieval, tot passejant-hi fins a Sant Iscle.

 

Per accedir a l’espai caldrà utilitzar mascareta i respectar l’aforament limitat. L’horari del cap de setmana serà de 9h a 13h.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles