The Water We Want – Concurs de premis juvenils

Publicat el 26 de març de 2020

Concurs  per escoles:  “The Water We Want”

La Water Museums Global Network (WAMU-NET), de la qual el Museu de la Tècnica de Manresa forma part, convoca el 1r concurs per a joves “The Water We Want”.

Coincidint amb el Dia internacional de l’Aigua del 2020, la primera temàtica escollida ha estat “l’Aigua i el canvi climàtic”. Es busca explorar tant la relació que tenim amb l’aigua, com els efectes que hi té el canvi climàtic i què fem nosaltres per prevenir-ho.

Aquesta xarxa vol treballar amb escoles i estudiants de tot el món de dos nivells educatius: d’entre 6 i 12 anys (primària) i de 13 a 18 (secundària). En cada un dels nivells es pot participar en tres categories: dibuix, fotografia o vídeo de menys d’un minut. Cada treball ha d’anar acompanyat d’una breu descripció de màxim 200 paraules.

Tant si sou un centre educatiu com una persona individual ens podeu fer arribar les vostres creacions a  info@parcdelasequia.cat (Museu de la Tècnica) abans del (15 de març de 2020) 30 d’abril de 2020. Com que el concurs és global, caldrà subtitular en anglès qualsevol escrit o diàleg. També és necessari adjuntar els documents de participació degudament emplenats:

Formulari de Registre Drets d’Imatge

 

Els 6 guanyadors (un per cada nivell i categoria) seran recompensats amb un premi de 2.000€.

Més informació a www.watermuseums.net/news/the-water-we-want / info@parcdelasequia.cat

Espais i equipaments


Inscripcions escoles