COMUNICAT SOBRE EL TANCAMENT PROVISIONAL DELS EQUIPAMENTS DE LA FUNDACIÓ AIGÜES DE MANRESA – JUNTA DE LA SÈQUIA

Publicat el 12 de març de 2020

Davant la situació generada arran del coronavirus Covid19 i l’activació de mesures especials per part de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Manresa ha decidit tancar tots els equipaments culturals de la ciutat, és per això que els equipaments de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia: el Museu de la Tècnica de Manresa, el Centre de l’Aigua de Can Font, l’InfoSèquia. Punt d’informació, també s’hi adhereixen i tanquen els equipaments i suspenen totes les activitats previstes a les seves instal·lacions, com a mínim fins el 26 de març.

Això significa que les activitats previstes per a la celebració del Dia de les Matemàtiques, juntament amb EPSEM Manresa per aquest dissabte dia 14 de març, així com l’actuació de Sergio Belmonte del dia 20 de març queden suspeses. Per no renunciar totalment a la celebració, s’estan preveient activitats alternatives per fer online, i que s’aniran informant a través de les xarxes socials.

El curs sobre la Migració dels Ocells en profunditat queda aplaçat pels dissabtes 18 i 25 d’Abril. La celebració del Dia mundial de l’aigua el dia 22 de març,  queda posposada per més endavant. El CITO i activitat de geocaching que es feia a Balsareny el 21 de març queda posposat fins a nova data.

Totes les mesures acordades són amb caràcter estrictament preventiu per evitar una major propagació de la malaltia, i sempre seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa. Igualment, recomanem a tota la ciutadania que s’informi a través del departament de Salut, Protecció Civil i altres canals oficials, i segueixi els consells de les autoritats sanitàries: http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

 

 

 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles