Una recreació del Mauritània, de gairebé cinc metres d’eslora, desembarcarà al Museu de la Tècnica durant la 4a Fira de Playmobils

Publicat el 19 de setembre de 2019

La IV Fira de Playmobils començarà el divendres 20 de setembre a la tarda i es podrà visitar fins el diumenge 22. Els horaris d’obertura són de 10 a 14h i de 16 a 20h

El dissabte a les 11h es farà una visita-inauguració a l’exposició

Del 20 al 22 de setembre el Museu de la Tècnica de Manresa acollirà la 4a edició de la Fira de Playmobils a Manresa. L’exposició constarà de 12 diorames diferents, creats per l’associació Click & Clack. També hi trobarem recreacions amateurs realitzades per nens de 8 a 12 anys.

Els diferents diorames pretenen reflectir, de manera més o menys fidel, un moment de la vida quotidiana o algun fet històric. En aquesta edició, podrem veure la batalla Balaclava del 1854 o la de Cannes del 2016 aC. Els visitants també podran veure un diorama inspirat en la pel·lícula “Com ensinistrar un drac” o altres de temàtica totalment lliure com per exemple: el Llogaret Víking; La Granja; Vacances a la costa o Circus. L’estrella d’aquesta fira és el diorama de grans dimensions “Acomiadant el Mauritània”, on es recrea una ciutat noucentista i el desembarcament del famós transatlàntic britànic Mauritània. Una construcció de gairebé cinc metres, que ben segur farà les delícies dels visitants.

Torna el Click Amagat

Tothom qui ho desitgi podrà participar al joc del Click amagat, que consisteix a trobar a cada diorama un playmobil que no li correspon. Com a novetat, en aquesta edició, també hi hauran playmobils amagats dins l’exposició de la Cinteria, on els visitants podran accedir amb l’entrada a la fira.

Concurs a Instagram

Paral·lelament també es portarà a terme un concurs d’Instagram, on es podran penjar fotografies durant els dies de l’exposició. El hastag per participar en aquest concurs és #firaclickmanresa2019.

Aquesta fira, coordinada per Kanko, empresa organitzadora d’esdeveniments, és possible gràcies a la col·laboració del Parc de la Sèquia i el Museu de la Tècnica, que ens permeten accedir a un dels edificis més emblemàtics de Manresa; i també gràcies a la col·laboració de Bureau Vallé, Baxi Manresa, Printdossier, Ausa i l’Ajuntament de Manresa. L’associació Click & Clack, creadora dels diferents diorames que la formen, és una entitat sense ànim de lucre, formada per persones aficionades als Playmobils, que es dediquen a col·leccionar i realitzar exposicions per tal que els pares i mares en puguin gaudir juntament amb els seus fills i filles.

 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles