LA TRANSÈQUIA RECULL 3.128 EUROS SOLIDARIS

Publicat el 3 d'abril de 2019

El donatiu era voluntari i hi han col·laborat un 60% dels participants 

Aquesta tarda la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, ha fet entrega dels 3.128 euros solidaris recollits durant la Transèquia, a Creu Roja Manresa, que els destinarà al projecte “Alimenta’t amb gust”.

Ambdues entitats, estan molt satisfetes d’aquesta col·laboració, que ha permès la recollida de fons pel projecte, i sobretot, ha fet visible un dels programes principals de Creu Roja Manresa.

En agraïment, en Miquel Riera, president de l’entitat, ha regalat una litografia original de l’artista Tavi Algueró, i ha remarcat la importància de portar a terme aliances com aquesta, en que els permeten explicar i fer visibles els projectes que porten a terme.

El projecte Alimenta’t amb gust és una iniciativa de Creu Roja Manresa, amb l’objectiu de millorar les condicions alimentàries dels nens i nenes als que atenen. Amb aquest projecte busquen, per una banda, assegurar un àpat saludable al dia a aquests infants, i per l’altra, educar-los en els hàbits alimentaris que els puguin permetre millorar la seva qualitat de vida.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles