La primera pedra dels Panyos, la festa del patrimoni a Manresa

Publicat el 14 d'octubre de 2018

Més de 120 persones han pogut seguir les visites guiades, i 80 més han seguit els contes i el concert dels Arlet que han finalitzat la jornada.

 

Tot i  els canvis d’última hora per la previsió del temps, els manresans han respost molt bé a les Jornades del Patrimoni d’enguany, en les que hem iniciat les celebracions del 200 aniversari de la fàbrica dels Panyos.

 

Les visites s’han anat succeint cada quart d’hora, des de les 16 fins a les 18h, amb grups d’entre 15 i 17 persones. A dos quarts de sis hem pogut gaudir dels contes d’en Carlos Ortiz al Voilà, i tot seguit del concert dels Arlet, que aquesta setmana han presentat el seu primer disc.

 

Volem agrair especialment a tots aquells gràcies a la col·laboració dels quals ha estat possible: la FUB-UManresa, el Voilà, Meandre, Mengembages , l’Associació de Veïns de Valldaura , l’AADIPA, Centre d’Estudis del Bages, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, delegació de la Catalunya Central , Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, delegació de la Catalunya Central,  Turisme i Fires de Manresa, Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

 

Divendres 19 seguirem amb les celebracions dels 200 anys , amb les Jornades Tècniques a l’entorn de la Fàbrica dels Panyos al Museu de la Tècnica de Manresa, de 9 a 17 h. Aquestes jornades són un seguit de ponències per part d’arquitectes i historiadors que ens explicaran la importància de la fàbrica per a la Revolució Industrial Catalana.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles