La 3a exposició de playmobil a Manresa supera els 2.000 visitants

Publicat el 23 de setembre de 2018

Des de divendres al matí, més de 2.000 persones han visitat la 3a exposició de playmobil a Manresa, al Museu de la Tècnica.

Els visitants han pogut veure des d’una recreació d’una guerra de pirates fins a una ciutat plena d’accions de la vida quotidiana, una batalla napoleònica, una reproducció de l’Oest americà, un conte de fades o una espectacular ciutat noucentista (victoriana). En total, 12 diorames de Playmobils realitzats per l’associació Click & Clack i per persones amateurs que també han participat en aquest esdeveniment.

 

Tant Click & Clack com Kanko esdeveniments valoren molt positivament el fet que els visitants han conegut un espai turístic de la ciutat, per molts desconegut. També la Fira de Playmobils l’han visitat persones d’arreu de Catalunya, Saragossa i Madrid.

 

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració del Parc de la Sèquia, Bureau Vallée, Accessoris Manresa, Baxi Manresa, Printdossier, Solans Música, Supermercats Llobet i L’Arpellot i Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles