Èxit en la primera convocatòria CITO a Manresa

Publicat el 23 d'abril de 2018

Dissabte passat, va tenir lloc al Parc de Can Font, la primera trobada CITO (Cache In Trash Out). Els CITO són una iniciativa mediambiental practicada per la comunitat de geocaching des del 2002, i que han ajudat a preservar la bellesa natural de llocs relacionats amb geoamagatalls.

En aquesta ocasió 35 persones es van reunir per netejar el Parc de Can Font, i a part de l’activitat de neteja, van poder gaudir d’un esmorzar, de la visita a l’Ermita de Can Font, i de fer activitats per als infants que també hi van anar, relacionades amb el Parc i el bosc de l’entorn.  També es va donar als assistens xapes de l’esdeveniment.

Els organitzadors, que van ser el Parc de la Sèquia a través del Centre de l’Aigua de Can Font i els geocachers beeding, Moriarty, Aura_, rrp1963, josepsar. A part de la satisfacció en l’èxit de convocatòria, també han destacat la procedència dels participants, majoritàriament del Bages, però molt destacable la presència de participants de les comarques de Girona, i de les comarques de Barcelona.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles