Nadal al Parc de la Sèquia

Publicat el 20 de desembre de 2017

Com ja passa en les darreres edicions, el Parc de la Sèquia ha preparat tot un seguit d’activitats a l’entorn del Nadal, adreçades a diferents públics.

 

El dissabte 23 de desembre, a les 18.30h tindrà lloc el tradicional Concert Solidari de Nadal al Museu de la Tècnica de Manresa (carretera de Santpedor, 55) amb les corals Font del Fil, La Formiga de Castellbell i el Vilar, i un grup de l’Escola de Música de Navàs. En aquesta edició, tot i mantenir el suport a la parròquia de la Mercè, es recaptaran fons per al projecte de renovació de l’hospital de dia d’oncologia de la Fundació Althaia. El concert funcionarà a través de taquilla inversa.

 

I els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 11 a 13h també al Museu de la Tècnica, si celebraran els tradicionals tallers de Nadal. Aquests tallers giren a l’entorn del Nadal i de la sostenibilitat, aprofitant materials que podem trobar a casa per fer-ne un altre ús. Els tallers estan pensats per a infants de 3 a 12 anys, han de venir acompanyats d’un adult i tenen un cost de 1’5€ per infant.

 

  • 27 de desembre: UN ARBRE MÀGIC. Muntarem un petit arbre que omplirà de màgia casa nostra.
  • 28 de desembre: TRENCACLOSQUES DE NADAL. Farem un puzle ben decorat i molt apropiat per aquestes dates
  • 29 de desembre: UN RECORD MOLT ESPECIAL. Una fotografia val més que mil paraules, per això farem un marc, que faci més especials aquests detalls.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles