Participem al B-Travel

Publicat el 24 d'abril de 2017

La ciutat de Manresa ha estat present, entre divendres i ahir, a la fira B-Travel de Barcelona, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya. El Parc de la Sèquia, juntament amb l’oficina de turisme de la ciutat ha presentat els seus atractius al públic. Divendres, va rebre la visita del conseller Jordi Baiget

La presència de Manresa al certamen turístic B-Travel és una acció més que forma part del treball intens per promocionar els productes turístics de Manresa i per aconseguir la presència de nous visitants i més generació de riquesa al territori. El B-Travel, Saló Internacional de Turisme de Catalunya, és una certamen estratègic de país amb un públic molt finalista i que s’ha celebrat del 21 al 23 d’abril al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, va visitar divendres l’estand de l’Oficina de Turisme de Manresa. Durant la seva visita a la fira, Baiget va saludar a l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; al regidor de Turisme, Joan Calmet;  i al gerent de Fira Manresa, Albert Tulleuda; així com a la resta de la delegació de tècnics de Turisme manresans que assisteixen a aquest certamen amb l’objectiu per donar a conèixer al públic assistent els productes turístics de Manresa i el seu entorn.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles