Èxit de participació en l’activitat d’Inspecció i Neteja de la Riera de Rajadell

Publicat el 13 de juny de 2016

Aquest passat dissabte 11 de juny, el Parc de la Sèquia, juntament amb les altres entitats que col·laboren en el projecte Xup Riera Viva, van organitzar una jornada d’educació i sensibilització ambiental on van participar unes 20 persones de diferents edats.

La jornada va dividir-se en tres parts. En la primera part, es va netejar la llera del riu a tocar del barri del Xup.Seguidament es va fer un esmorzar conjunt. I finalment, la última part va consistir en la inspecció de l’aigua de la riera. Aquesta part es va dividir en dos, primer es va fer un estudi físico químic de l’aigua, i tot seguit, un estudi biològic per determinar els macroinvertebrats que hi viuen.

El resultat de l’estat ecològic de la riera, va denotar que els macroinvertebrats que hi ha, són els que notaven la mala qualitat de l’aigua i de l’estudi fisico químic alguns paràmetres normals, i altres indicaven la possibilitat de poca vida a l’aigua. Cal destacar però, que aquests resultats siguin deguts a la poca quantitat d’aigua i estancament habitual en aquesta època de l’any.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles