S’amplia el termini de les inscripcions on-line

Publicat el 28 de febrer de 2016

Hem ampliat inscripcions on-line fins el 4 de març. 

A partir del 28 de febrer i fins el 3 de març, les inscripcions que es registrin abans de les 21h, poden passar a recollir la polsera acreditativa pels punts acreditats, a partir del següent dia hàbil. recordeu que el primer dia de recollida és el dimecres dia 2. Els inscrits el dia 3 de març a partir de les 21h només podràn recollir les polseres el mateix dia de la Transèquia, 6 de març, als punts acreditats.

Els punts acreditats per recollir les polseres són el Museu de la Tècnica de Manresa, les Piscines Municipals de Manresa (els corredors han de passar només per aquí), Triskel 365 i The Cyclery 365.

Per poder recollir-les cal portar el DNI i/o el comprovant de pagament. Si heu de recollir les polseres per a companys o companyes, haureu de portar una autorització conforme ho podeu fer vosaltres.

Els inscrits dins el termini inicialment previst podeu anar als punts acreditats els dies 2, 3 i 4 de març, i el mateix dia a l’Estació d’Autobusos o al Punt d’inici de cada modalitat. Recordem que els corredors, el mateix dia, només podran recollir els dorsals a Balsareny.

L’enllaç a les inscripcions és el següent: http://transequia.parcdelasequia.cat/inscripcions/

Espais i equipaments


Inscripcions escoles