La Transèquia en bicicleta

Publicat el 23 de gener de 2016

Amb la voluntat d’adaptar-nos millor a les necessitats dels ciclistes i als altres participants, les rutes en bicicleta, permetran que hi puguin participar tant els que estan molt en forma, com els que ho volen fer gaudint de l’entorn i la tranquil·litat del medi..

RUTA CURTA BTT-SANTPEDOR (AIGUAMOLLS DE LA BÒBILA)

Totes les rutes en bicicleta tindran com a punt d’inici el Parc de l’Agulla, i tindran un recorregut propi i un horari diferent de manera que sigui còmode tant pels ciclistes com per els usuaris de la Transèquia en les altres modalitats. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a l’icone del pic-nic dels mapes.

Hi haurà una ruta circular fins a Santpedor, que estarà indicada en color verd. Aquesta ruta d’uns 14 quilòmetres planers amb pista ampla, està pensada per a un públic totalment més familiar. Per aquells pares i mares que  amb els més petits de la casa puguin venir a  pedalar per l’entorn més pròxim al Parc de l’Agulla. La sortida dels participants serà a les 10 del matí des del Parc de l’Agulla.

 

RUTA MITJA BTT- SALLENT

La ruta circular fins a Sallent, d’uns 30 quilòmetres, i que estarà indicada en color blau,  és una ruta amb molt poc desnivell, passa per Santpedor, agafa el camí ral cap a Sallent  i torna cap a l’Agulla per la zona natural de la corbatera, vora el Llobregat. Passa pel polígon de Santa Anna i torna al Parc de l’Agulla. La sortida dels participants serà a les 9 del matí des del Parc de l’Agulla

 

RUTA LLARGA BTT- BALSARENY

 

 I la tercera opció en bicicleta, és una ruta fins a Balsareny, de 51 quilòmetres, i que estarà indicada en color vermell. De les tres rutes la més exigent per quilometres, però apte a la gran majoria de ciclistes.

Tot el recorregut és per pistes amples, sense cap pas tècnic. Ideada per envoltar paral·lelament tota la Sèquia. Surt de l’Agulla, direcció Santpedor. S’agafa el camí ral cap a Sallent, un cop a Sallent, transcorre per la vall del riu Cornet fins als Plans. Després es baixa a la falda del Castell de Balsareny i passa pel costat de la resclosa dels Manresans. En aquest punt es desvia l’aigua del riu Llobregat cap a la Sèquia.

Un cop a  Balsareny és farà la botifarrada i seguirem el recorregut de la Transèquia amb bicicleta, passant pel Mas de la Sala i evitant punts conflictius amb els caminants. La sortida dels participants serà a les 8 del matí des del Parc de l’Agulla.

 

TOTS ELS INSCRITS EN BTT tindran:

  • Un val per una revisió general gratuïta de la bicicleta: Cal consultar les condicions al grup 365: info@som365.cat
  • Un sorteig d’una bicicleta, entre tots els inscrits en aquesta modalitat per cortesia del grup 365.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles