Es posa en marxa el carnet segellable del Parc de la Sèquia

Publicat el 15 de setembre de 2015

Un carnet que pretén donar a conèixer les activitats i restaurants que es poden trobar a l’entorn del canal medieval


Aquest mes de setembre s’ha engegat la nova proposta del Parc de la Sèquia, un carnet segellable on hi participen 24 agents de la comarca oferint descomptes en les seves activitats, durant 3 mesos, fins el 30 de novembre.


Aquesta iniciativa segueix la línia que des de fa anys treballa el Parc de la Sèquia, de convertir la Sèquia en l’eix d’unió dels serveis i de les activitats turístiques que s’ofereixen a l’entorn del canal. El principal objectiu és fer territori i donar a conèixer el Pla de Bages de manera conjunta, unint forces entre els diferents agents turístics, i així mostrar els atractius i el gran potencial que té la nostra comarca.


Com funciona?


El carnet es podrà obtenir en qualsevol dels 24 establiments que hi participen, tot fent-hi una activitat. Un cop el tingueu, i hagueu omplert el formulari de participació, ja podreu gaudir dels descomptes que s’hi ofereixen. Si voleu consultar-los, també els trobareu a www.parcdelasequia.cat.


Omplint el formulari de participació que dipositareu a l’establiment entreu en un sorteig de productes proporcionats pels agents participants, que es realitzarà durant el mes de desembre, un cop s’hagi acabat la promoció del carnet segellable del Parc de la Sèquia.

 

Qui hi participa?


Des del Parc de la Sèquia, volem agrair l’entusiasme i les ganes que han mostrat tots els agents participants en aquest nou projecte:


Castell de Balsareny; Restaurant Masia Puigbó; Mas de la Sala; Air Cat Fly; Saltamos.es; Món Sant Benet; Restaurant Casa l’Agulla; Mas de Sant Iscle; Murallius; El Berenador; Restaurant Match Point; Oficina de Turisme de Manresa; MBICI; Carrer del Balç; Collbaix – Celler el Molí; La Seu de Manresa; La Cova de Sant Ignasi; Dinàmic Guies de Muntanya; Bagesterradevins; Heretat Oller del Mas; Triskel 365; Parc de la Sèquia

Espais i equipaments


Inscripcions escoles