El Parc de la Sèquia participa al Quin Passeig!

Publicat el 26 de juny de 2015

La programació d'activitats infantils de Quin Passeig per aquesta temporada d'estiu torna a comptar amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat que faran possible que cada dimarts a la tarda, del 30 de juny al 21 de juliol, els més petits de la casa tinguin un espai propi al segon tram del Passeig, a la terrassa del bar Plaça. L'objectiu de la proposta és oferir a les famílies una estona de lleure educatiu en un espai privilegiat al centre de la ciutat. En total, s'han programat quatre tallers en els que els nens i nenes podran fer diferents manualitats, aprendre trucs de màgia, descobrir com neixen les plantes, fer figures de plastilina o millorar el seu anglès.

Les entitats col·laboradores de les activitats d'enguany són Món d'Oci, el Parc de la Sèquia, Pintures Sagrada Família i ILA School. Els tallers tindran lloc a 2/4 de 6 de la tarda i seran gratuïts, tot i que caldrà fer inscripció prèvia per correu electrònic a l'adreça info@quinpasseig.com.

Les activitats, una a una:

30 de juny: Taller de màgia a càrrec de Món d'Oci

En aquest taller, els nens i nenes elaboraran diferents materials per poder fer els seus propis trucs de màgia i aprendran alguns trucs senzills per poder fer a casa.

7 de juliol: La llavor, a càrrec del Parc de la Sèquia

Aquesta activitat vol transmetre als infants la importància de les llavors: amb una única llavor neix una planta que, al seu torn, acaba produïnt moltes llavors. Els nens i nenes que participin en aquest taller plantaran una llavor de girasol que es podran endur a casa per cuidar-la i anar observant com creix. A més, pintaran i decoraran un girasol.

14 de juliol: iClay, a càrrec de Pintures Sagrada Família

Els participants en aquesta activitat elaboraran una figura del personatge d'Oh de la pel·lícula Home amb iClay, un tipus de plastilina molt moldejable i que s'endureix en assecar-se.

21 de juliol: Vocabulari de fruites i verdures en anglès, a càrrec d'ILA School

D'una manera molt amena i divertida, els nens i nenes repassaran i aprendran vocabulari bàsic en anglès relacionat amb les fruites i les verdures per poder dibuixar i pintar la seva fruita o verdura preferida, que es convertirà en un imant per penjar a la nevera.

 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles