Visites nocturnes, tasts i activitats per aquest estiu

Publicat el 9 de juny de 2015

El Parc de la Sèquia presenta la programació d’estiu

Des de fa uns anys, el Parc de la Sèquia prepara una programació específica per a l’estiu amb visites nocturnes, tasts de productes de proximitat i activitats familiars.

VISITES NOCTURNES PER DESCOBRIR EL PARC DE LA SÈQUIA

Durant els mesos de juny, juliol i setembre és realitzarà una visita nocturna al mes que portarà als seus participants a conèixer la Sèquia des d’una perspectiva diferent. Les inscripcions de les activitats s’han de fer prèviament a la visita i poden ser tant presencials (al Centre de Visitants (Parc de l’Agulla) o al Museu de la Tècnica de Manresa (crta. Santpedor, 55)) com on-line a través de la pàgina web de Runedia. El preu de les activitats és de 8€ per persona, excepte els menors de 8 anys que no paguen.

La primera visita serà el dissabte 13 de juny pel Ramal del Poal. Aquest itinerari guiat de 5 quilòmetres farà que ens fixem en els sons de la nit, observem les estrelles i gaudim d’una relaxant caminada a l’entorn del canal. Estarà acompanyat per una degustació de coca i cava al Mas de Sant Iscle.

El dissabte 11 de juliol es farà la visita La nit al camí de les aigües, un itinerari circular que ens portarà a conèixer el camí que uneix la ciutat de Manresa amb el Parc de l’Agulla, tot passant pel Centre de l’Aigua de Can Font. En aquest espai, i gràcies a Ampans, podrem gaudir d’un tast de productes de temporada.

I finalment, l’última visita tindrà lloc el dissabte 19 de setembre i es titula Els sons nocturns del bosc de la Sala. Descobrirem la zona màgica del Bosc de la Sala, tot caminant pel Roure Gros i el Mas de les Coves. En aquesta ocasió el tast serà ofert per l’hotel-restaurant Mas de la Sala.

ACTIVITATS INFANTILS I NOU HORARI


Des del Centre de Visitants, s’han organitzat activitats infantils pensades per fer acompanyades de pares i mares. Cada dimecres a la tarda, de 18:30h a 20:30h i cada dissabte al matí de les 11h a les 13h. es podran fer manualitats a relacionades amb la natura, la Sèquia i la història del Pla de Bages.


I a partir del 24 de juny, comença l’horari d’estiu del Centre de Visitants. De dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles