El Parc de la Sèquia i Aigües de Manresa participen de l’Expobages 2015

Publicat el 22 de maig de 2015

Aquest cap de setmana, el Parc de la Sèquia estarà present a la Fira de Turisme dins de l’Expobages de Manresa. La fira, situada a la Plana de l’Om de 10 a 21h, oferirà la possibilitat de conèixer el ric patrimoni de la nostra comarca.

 

La iniciativa, liderada per Bages Impuls! és unamostra monogràfica de turisme comarcal, que permetrà conèixer molts dels atractius del territori. La Plana de l’Om serà dissabte i diumenge l’epicentre de la proposta turística, un indret que es complementarà amb la mostra d’imatgeria popular i tastos de vins de la DO Pla de Bages. Sota l’epígraf Camins del Bages/Un territori per descobrir.

 

 

Bages Impuls! és una associació sense ànim de lucre creada amb l'objectiu de fer possible un Bages turístic a mig termini, superant les mancances i aprofitant les oportunitats.
Bages Impuls! és una entitat aglutinadora i col·laborativa que proposa un canvi de mentalitat que augmenti l’autoestima i porti a creure en el Bages com a un referent turísitic de la Catalunya central. 

Aigües de Manresa a l'Expobages

Els dies 22, 23 i 24 de maig tindrà lloc la nova edició de l'Expobages 2015 al centre de Manresa. Per segon any, Aigües de Manresa participarà a la fira amb un estand dedicat als més petits. Els nens de 0 a 9 anys hi trobaran diferents jocs d'aigua i sessions de contes. L'Ós mandrós explicarà contes tant dissabte com diumenge a 2/4 de 12, les 12, 2/4 d'1, 2/4 de 6, les 6 i 2/4 de 7.


Així mateix, les famílies es podran informar de l'oferta d'activitats per infants que Aigües de Manresa ofereix tant des del Complex Esportiu de les Piscines Municipals com des del Parc de la Sèquia.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles