Es presenta el catàleg del regadiu de Manresa

Publicat el 24 d'abril de 2015

El divendres 24 d'abril,  el Parc de la Sèquia, juntament amb l’Ajuntament de Manresa i l’Associació l’ERA han presentat al mercat de la Mion el nou catàleg del regadiu de Manresa que forma part de l’Anella verda i agrària de la ciutat.

 

Aquest vol ser una eina per donar a conèixer els agricultors i productors que treballen, dinamitzen i fan venda directa, o a través de mercats i cooperatives al Regadiu de Manresa. Més enllà de fer-los visibles es pretén que sigui una eina per promoure el consum de proximitat, de qualitat i en molts dels casos de varietats locals lligades al Pla de Bages. Se n'ha fet també una versió web per poder consultar de manera actualitzada el catàleg. Podeu trobar-lo a regadiu.parcdelasequia.cat 

 


En motiu d’aquesta edició del catàleg s’ha preparat un seguit d’activitats per aproximar el regadiu a la ciutadania. Totes aquestes activitats són gratuïtes:

 


– Diumenge 26 d’abril: sortida de descoberta al regadiu de Manresa (zona Viladordis), visita a la finca d’un dels agricultors que fan venda de proximitat i tast de productes del regadiu. Activitat apte per tots els públics. Lloc i punt trobada: Centre Visitants del Parc de l’Agulla 10h.

 


– Dissabte 9 de maig: dins el marc de l’activitat “La Moguda a l’Agulla” organitzada pel CAE hi haurà un taller de planter de llavors i de manualitats relacionats amb el regadiu. Activitat per a públic familiar. Lloc i horari: Parc de l’Agulla de 17 a 20h.

 


– Dissabte 22 de maig: xerrada “Autoproveiment d'aliments a Catalunya: és possible la sobirania alimentaria?" per en Pep Tuson. Activitat apte per tots els públics. Lloc: Casa Lluvià de 19 a 20:30.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles