El Parc de la Sèquia fa el primer sorteig del carnet segellable de la guia de la Sèquia

Publicat el 6 de febrer de 2015

EL PARC DE LA SÈQUIA FA EL PRIMER SORTEIG DEL CARNET SEGELLABLE DE LA GUIA DE LA SÈQUIA


– Per Nadal, regala el llibre “La Sèquia de Manresa. 10 camins a l’entorn d’un canal medieval”


– Per la Transèquia es farà el primer sorteig del Carnet Segellable de la guia, amb un premi valorat en 335€


Manresa, 6 de febrer de 2015
. Avui us recordem que ja fa 10 mesos que està al mercat el llibre “La Sèquia de Manresa. 10 camins a l’entorn d’un canal medieval”. Una guia que inclou deu rutes a l’entorn del territori per on discorre el canal; acompanyada d’un carnet segellable que permetrà entrar en el sorteig d’un premi valorat en 335€.


El llibre, es pot trobar a les llibreries i als equipaments del Parc de la Sèquia, està pensat per al públic familiar i proposa una aproximació al canal des de diversos punts de vista: la natura i el paisatge, el patrimoni, la història, la cultura i les tradicions.


El llibre 'La Sèquia de Manresa. 10 camins a l'entorn d'un canal medieval', dels companys Josep Alert i Pol Huguet, va rebre aquest mes de desembre un guardó especial de patrimoni a la promoció del turisme dels premis Bonaplata, que atorga l'Associació del Museu de la Ciència i la Tècnica, en un acte celebrat a Barcelona, a l'Auditori Pompeu Fabra de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.


Les fotografies que il•lustren la guia, han estat realitzades pel fotògraf Marc Sixto.


Paral•lelament és possible descarregar-se “Les rutes de la Sèquia”, un aplicatiu mòbil de descoberta del patrimoni, que complementa la guia amb les rutes en gpx, dirigida a tota la família i amb activitats i jocs de descoberta de l’entorn.

El primer sorteig del carnet segellable per assaborir i descobrir l’entorn de la Sèquia


Després de 10 mesos ens preparem per a fer el primer sorteig del carnet segellable. Aquest carnet, permet accedir a descomptes i promocions que ofereixen establiments culturals, restaurants, hotels, cellers, agrobotigues, etc. Que es poden trobar al llarg dels 26 quilòmetres del canal. En trobareu més informació també a la pàgina web www.parcdelasequia.cat .


El sorteig del carnet segellable es farà en el marc de la Transèquia. Per participar-hi només cal tenir segellades 4 activitats del carnet segellable; una de les quals ha de ser d’un equipament del Parc de la Sèquia. El premi del sorteig ha estat possible gràcies a la col•laboració dels mateixos establiments que participen en el carnet segellable; oferint-nos els seus productes gastronòmics o visites i activitats als seus espais; sense la seva col•laboració aquest sorteig no seria possible.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles