La Transèquia corrent

Publicat el 24 de gener de 2015

La 3a edició d’aquesta modalitat consisteix en una ruta de 25 km, és un itinerari planer i hi haurà 6 avituallaments entre Balsareny i el Parc de l’Agulla. Durant el recorregut hi haurà diferents avituallaments, si voleu saber què s’hi donarà cliqueu a l’icone del pic-nic dels mapes.

La sortida serà única a les 7.30h des de Balsareny i sortireu  abans que els caminants. Per poder fer-ho possible, els primers autobusos que sortiran puntualment a les 6:30h des de l’Estació d’Autobusos de Manresa estaran destinats exclusivament a portar els participants inscrits en aquesta modalitat.

Es mantindran els serveis de guardaroba i cronometratge. També el servei de fisioteràpia  i  dutxes a l’arribada al Parc de l’Agulla. De 9h a 11h.

El pa amb botifarra es donarà com l’any passat a l’arribada al Parc de l’Agulla

Informació important

  • Les inscripcions presencials d’aquesta modalitat seran exclusives a Piscines Municipals de Manresa, ja que allà tenen les polseres de corredors (negres) i els dorsals corresponents.
  • Si us escriviu on-line haureu de recollir la polsera i el dorsal a les Piscines Municipals de Manresa els dies 2,3 i 4 de Març o el mateix dia a Balsareny.
  • Si aneu amb bus, haureu de recollir la polsera abans de la sortida del bus i a Balsareny us donaran el dorsal abans de començar la cursa.

 

 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles