El Museu de la Tècnica de Manresa acull l’exposició itinerant: Les Bótes d’Art

Publicat el 21 de juliol de 2014

La mostra de VI_SUALS es podrà veure fins el 14 de setembre.

 

El Museu de la Tècnica de Manresa acollirà durant tot l’estiu aquesta exposició itinerant que va ser projectada dins el marc del VI_SUALS’13. Una exposició que consta de 14 obres d’art contemporani realitzades fent servir bótes de vi com a suport.


El projecte VI_SUALS’13, va crear-se amb l’objectiu de relacionar el vi i l’art contemporani de la comarca del Bages. Va ser un projecte coorganitzat per la TAV (Taula d’Arts Visuals de Manresa), la D.O. Pla de Bages i l’Ajuntament de Manresa, per mostrar d’una forma singular com la tradició vinícola de la comarca i de la ciutat es conjuga amb la creació més radical dels artistes del territori.


Els pintors, escultors i fotògrafs que varen intervenir sobre aquestes bótes cedides per 12 cellers, la D.O. Pla de Bages i la Confraria dels vins del Bages són: Susanna Ayala, Marina Berdalet, Eduard de Pobes, JoaquimFalcó, Lourdes Fisa, Àngels Freixenet, Elsa Guerrero, Roser Oduber, Ramon Oms, Agustí Panadés,Txema Rico, Montserrat Riu, Josep Maria Serrate i Eva Soto.

 

Juntament amb l’exposició Botes d’Art, es pot veure una col•lecció de trenta sis imatges que fotògrafs de Foto Art Manresa, van fer als artistes mentre transformaven les botes de vi en objectes d’art.

 

Imatges: Roberto Andres i Toni Galera, artista Susanna Ayala


Imatges: Josep Cruz i Ferran Faja, artista Marina Berdalet


Imatges: Roberto Andres i Toni Galera, artista Eduard de Pobes


Imatges: Yolanda Pradas i Sergi Romera: artista Joaquim Falcó


Imatges: Pura Travé i Josep Brunet, artista Lourdes Fisa


Imatges: Josep Cruz i Ferran Faja, artista Angels Freixanet


Imatges: Josep M. Perostes, artista Roser Oduber


Imatges: David Jimenez, artista Ramon Oms


Imatges: Lidia de la Cruz i Robert Santamaria, artista Agustí Penades


Imatges: Santi Bajona, artista Montserrat Riu


Imatges: Pura Travé i Josep Brunet, artista Josep M. Sarrate


Imatges: Angel Torrent, artista Eva Soto


El Museu de la Tècnica estarà obert durant tot l’estiu de dimarts a diumenge de 10 a 14h. L’adreça és carretera de Santpedor, 55 de Manresa. I podeu contactar amb nosaltres a través de la pàgina web www.parcdelasequia.cat, el telèfon 93 877 22 31 o el correu electrònic museu@parcdelasequia.cat.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles