Un grup de voluntaris d’AMPANS, netejaran el Bosc de Can Font aquest divendres

Publicat el 7 de maig de 2014

Un grup de voluntaris d’AMPANS, format entre mestres i alumnes de l’escola Jeroni de Moragas i monitors i persones ateses del centre ocupacional, participaran el proper 9 de maig en una campanya a nivell europeu de sensibilització medi ambiental, amb una acció al Bosc de Can Font

Un grup de voluntaris d’AMPANS participaran el proper 9 de maig en una campanya a nivell europeu de sensibilització medi ambiental. L’Agència de Residus de Catalunya promou dins el projecte Life de la Unió Europea el Let’s Clean Up Europe, una recollida de residus en entorns naturals per a conscienciar a les persones de la importància de preservar el medi ambient i el nostre entorn.

Ampans se suma a aquesta iniciativa i juntament amb la col•laboració del Parc de la Sèquia es realitzarà una acció de neteja el proper 9 de maig al Bosc de Can Font per part d’un grup d’alumnes de l’escola i del Centre Ocupacional. Aproximadament 50 persones participaran en aquesta acció amb l’objectiu de ser més conscients en el respecte a la natura i donar a conèixer un magnífic espai verd que té la ciutat de Manresa.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles