Nova guia de la Sèquia

Publicat el 19 de març de 2014

– La guia ha estat coeditada amb Cossetània

– La guia i l’aplicatiu reuneixen complicitats d’equipaments i activitats de la zona

– El dia 28 de març a les 19h a l’Auditori de la Plana de l’Om es farà una presentació de la guia oberta al públic


 Avui es presenta el llibre “La Sèquia de Manresa. 10 camins a l’entorn d’un canal medieval”. Una guia amb la que s’ha estat treballant des de fa uns mesos, i que inclou deu rutes, nou de les quals circulars, a l’entorn del territori per on discorre el canal.


El llibre, que ja es pot trobar a les llibreries i als equipaments del Parc de la Sèquia, proposa també una aproximació al canal des de diversos punts de vista: la natura i el paisatge, el patrimoni, la història, la cultura i les tradicions.


Els autors han estat Josep Alert i Puig i Pol Huguet i Estrada, i les fotografies que il•lustren la guia, han estat realitzades pel fotògraf Marc Sixto.


Un carnet segellable per accedir a descomptes i promocions

Com a novetat la guia incorpora un carnet segellable. Aquest carnet, permet accedir a descomptes i promocions que ofereixen establiments culturals, restaurants, hotels, cellers, agrobotigues, etc. Que es poden trobar al llarg dels 26 quilòmetres del canal. En trobareu més informació també a la pàgina web www.parcdelasequia.cat .


Aquest carnet ha sorgit de la idea d’unificació dels agents turístics de la zona, oferint així, una promoció conjunta i completa, amb els diferents recursos disponibles a l’entorn de la Sèquia. Per poder fer-ho ha estat imprescindible la col•laboració i complicitat de tots ells.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles