Les Rutes de la Sèquia un nou aplicatiu mòbil per conèixer el canal

Publicat el 19 de març de 2014

– L’aplicatiu mòbil ha estat programat per Iskra, gràcies a una subvenció del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

– L'aplicatiu estarà disponible per Android i IPhone

Gràcies a una subvenció del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte s’ha pogut desenvolupar paral•lelament un aplicatiu mòbil dirigit que complementa amb les rutes en gpx, jocs i promocions la guia en paper.


L’aplicatiu, dirigit principalment a famílies, anirà activant diverses rutes a l’entorn de la Sèquia. Aquestes rutes, estaran marcades en gpx, i mostraran els punts d’interès que hi ha a l’entorn. A més, estaran complementades amb activitats per als més petits: puzzles, i jocs de preguntes. Que els serviran per conèixer amb més profunditat el lloc per on estan passant. Les rutes aniran canviant al llarg de l’any, adaptant-se a les diferents estacions. Des de l’aplicatiu també es podrà accedir a les promocions dels establiments de l’entorn del canal.


Per tant, s’ha creat un aplicatiu dinàmic, que mostrarà les rutes de la guia, amb una breu descripció, però que també anirà presentant rutes diverses i temàtiques durant tot l’any.


L’aplicatiu ha estat desenvolupat per l’empresa Iskra Desenvolupament. És una enginyeria informàtica especialitzada en el desenvolupament d'aplicatius web en Pyramid i Python i en disseny i usabilitat. L'empresa manresana nascuda el 2011 de la mà de 3 socis, és una de les empreses catalanes punteres en Plone i és la impulsora a nivell mundial del producte Plone App Multilingüe que ofereix als administradors de portals web la capacitat de mantenir les seves estructures en diversos idiomes d'una manera senzilla i organitzada.

Activitat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte:

Espais i equipaments


Inscripcions escoles