La imatge de la Transèquia 2014

Publicat el 29 de gener de 2014

Aquest canvi respon també a les ganes de modernitzar-ne la imatge i fer-la molt més senzilla i neta, tornant el protagonisme a l’aigua, l’element essencial i el fil conductor de la caminada. També s’ha volgut territorialitzar i donar valor a alguns dels elements més destacables del canal de la Sèquia, i que per això s’han remarcat en el cartell.

La dissenyadora de la imatge del 2014 ha estat Alba Martinez Lladó, és una dissenyadora gràfica manresana nascuda el 1983 actualment afincada a Sarrià de Ter (Girona). És tècnica superior en Disseny Gràfic i Graduada en Fotografia i Imatge Digital per la UPC. Té més de 10 anys d’experiència en l’entorn gràfic i ha treballat per institucions rellevants com al Universitat de Girona, la Fundació Jaume Casadement, la Diputació de Girona, Esquerra Republicana de Catalunya o Convergència i Unió.

En el camp privat ha desenvolupat projectes per empreses com Llet Nostra, Eurekakids, Gbech o Acotv entre altres. És una creativa pluridisciplinar que treballa tant en el desenvolupament de la imatge corporativa com en el reportatge fotogràfic, passant per la publicitat o el packaging (www.albamartinezllado.com).

Espais i equipaments


Inscripcions escoles