Concert Benèfic a favor de la gent que rep suport de la parròquia de la Mercè de Manresa

Publicat el 8 de juliol de 2013

El concert tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 10 de la nit al Museu de la Tècnica de Manresa

Manresa, 8 de juliol. Amb l’augment d’usuaris que demanen ajuda a la Parròquia de la Mercè (antics frares) de Manresa, i la manca de recursos per poder donar suport a tots ells, els voluntaris de la parròquia han decidit organitzar un concert benèfic per recaptar fons.

El concert benèfic tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 10 de la nit al Museu de la Tècnica de Manresa i l’entrada serà gratuïta. Els assistents podran fer els seus donatius de forma anònima a través d’uns sobres que es disposaran el mateix dia del concert.

Els diners que es recullin serviran per portar a terme diversos projectes que han nascut de les necessitats dels seus veïns, i que principalment se centren en l’ajuda alimentària.

El concert anirà a càrrec de l’Esclat Gospel Singers, que oferiran l’espectacle The New Gospel Machine, el seu darrer muntatge on es donen la mà el gospel contemporani que ha evolucionat de la mà de grans noms com Kirk Franklin, Joshua’s Troop, James Moore i molts d’altres i la tradició més clàssica del Gospel. The New Gospel Machine és un espectacle vibrant on es combinen les potents veus de l’Esclat Gospel Singers amb una posada en escena brillant i espectacular.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles