Tallers per a famílies i un concert de Nadal

Publicat el 24 de desembre de 2012

TALLERS PER FAMÍLIES I UN CONCERT DE NADALES

Com cada any, el Parc de la Sèquia organitza els tallers familiars i el concert de Nadal de la Coral Font del Fil

Els tallers de Nadal

El Museu de la Tècnica, actualment juntament amb el Parc de la Sèquia, organitza des de fa quatre anys tallers per a infants els matins de la setmana de Nadal. Enguany la temàtica dels tallers gira a l’entorn de les festes, i es treballarà tot aprofitant materials per a realitzar manualitats molt nadalenques.

El dia 24 de desembre Ara ve Nadal! redescobrirem els personatges de Nadal. I en podrem fabricar un per emportar-nos-el a casa.

El dia 27 de desembre Quants dies té el 2013? Prepararem el nostre propi calendari per al nou any que ja està a punt d’arribar.

I el dia 28 de desembre Els tres reis em portaran… Passarem un matí molt divertit tot preparant la nostra carta als reis

Les activitats es faran des de les onze del matí fins a la una de la tarda al Museu de la Tècnica de Manresa (carretera de Santpedor, 55) i tindran un cost d’1’50€ per infant. Aquests han d’estar acompanyats per un adult durant l’activitat. Per a més informació podeu trucar al 93 877 22 31 o bé escriure un correu a info@parcdelasequia.cat

El Concert de Nadal

El dia 25 de desembre a les vuit del vespre, la Coral Font del Fil oferirà el seu recital de Nadales Poemes i cançons en el transcurs del temps. El concert tindrà lloc dins el Museu de la Tècnica de Manresa, un espai emblemàtic i ideal per a concerts de corals, ja que la seva acústica especial i l’entorn de pedra, converteixen l’acte en un esdeveniment molt especial.
 

Espais i equipaments


Inscripcions escoles