Nit dels Museus i Dia Internacional dels Museus al Museu de la Tècnica de Manresa!

Publicat el 18 de maig de 2012

Aquest divendres 18 de maig, de 9 a 11 de la nit el Museu de la Tècnica de Manresa us convida a descobrir els Secrets del Museu per a celebrar La Nit dels Museus, una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on participen més de 3.000 museus de 40 països.

Tots aquests actes serviran com a prèvia del Dia Internacional dels Museus que se celebra el 18 de maig a tot el món des de l’any 1977. En aquest cas, al Museu de la Tècnica de Manresa el celebrarem el diumenge 20 de maig aprofitant el dia festiu! Juntament amb els altres equipaments de la ciutat.

El 18 de maig a les 9 de la nit gaudiu d’un joc de pistes destinat a tota la família per tal de poder descobrir tots els Secrets del Museu. L’activitat s’acabarà a les 11 de la nit amb un entrega de premis per als guanyadors i els finalistes. L’activitat serà gratuïta.

El dia 20 de maig de 10 del matí a 2 del migdia el Museu de la Tècnica de Manresa farà Jornada de Portes Obertes aprofitant la celebració del Dia Internacional dels museus.
D’11 del matí a 1 del migdia, a la recepció del Museu de la Tècnica s’hi podran fer tallers familiars gratuïts relacionats amb les cintes i l’aigua. I també hi haurà un teler manual on s’hi podrà practicar l’art del teixir.
A les 11 del matí es farà una visita guiada gratuïta a l’exposició de La Sèquia i l’Aigua i a les 12 del migdia es farà una visita guiada gratuïta a l’exposició de La Cinteria.

Espais i equipaments


Inscripcions escoles