Jornades Europees de Patrimoni 2011 al Museu de la Tècnica!

Publicat el 24 de setembre de 2011

Les Jornades Europees del Patrimoni, en les quals el nostre país pren part des de la seva creació l’any 1991, són cada setembre una bona eina de difusió i coneixement del nostre patrimoni.

La Direcció General del Patrimoni Cultural organitza les Jornades Europees del Patrimoni 2011 oferint més de 300 activitats culturals arreu del país els propers dies 23, 24 i 25 de setembre.

Aquesta iniciativa, que se celebra a escala internacional amb el suport del Consell d’Europa, vol fomentar el coneixement i respecte pel patrimoni cultural i artístic mitjançant activitats als monuments, jaciments arqueològics i museus, entre altres recursos patrimonials de tot Catalunya.

Activitats del cap de setmana, dies 24 i 25 setembre, al recinte del Museu de la Tècnica de Manresa:

Combos de jazz

Data: 24 de setembre
Hora: 20h
Lloc: Dipòsit 1 del Museu de la Tècnica
Organitza: Museu de la Tècnica – Parc de la Sèquia

Patrimoni amb banda sonora. Un viatge musical pels escenaris de la història de Manresa. Veniu a gaudir d'un bon concert en un escenari excepcional, els Dipòsits Vells de la ciutat.

Jornada de Portes Obertes amb visites guiades gratuïtes i tallers relacionats amb la construcció del patrimoni

Data: 25 de setembre
Hora: 10h a 14h
Lloc: Museu de la Tècnica
Organitza: Museu de la Tècnica – Parc de la Sèquia

Taller de 11h a 13h: Construïm els Dipòsits! Amb l'ajuda d'un plànol i d'unes petites peces de fusta haureu d'intentar construir els arcs dels antics dipòsits de la ciutat. Activitat gratuïta.

Taller de 11h a 13h: Fem de cintaires! A través d'uns petits telers manuals de fusta haureu de fer-vos la vostra pròpia bosseta de cintes! Activitat gratuïta.

Visites guiades a les dues exposicions permanents del museu:

A les 11h: Visita guiada a La Sèquia i l'Aigua
A les 12h: Visita guiada a La Cinteria

Espais i equipaments


Inscripcions escoles