Les activitats que oferim als centres docents abasten cinc àmbits educatius: aigua, natura, tècnica, matemàtiques i història. Tots els àmbits giren a l’entorn de la importància de la Sèquia i l’aigua i, com aquests elements, han transformat el medi natural, social i cultural entorn del canal i de la comarca.

Les activitats es porten a terme en diferents equipaments i espais del Parc de la Sèquia (l’InfoSéquia, el Centre de l’Aigua, el Museu de la Tècnica, el canal de la Séquia i el Parc de l’Agulla), en les instal·lacions de gestió de l’aigua d’Aigües de Manresa (depuradores i potabilitzadores de la comarca), en algun itinerari guiat per la comarca i el regadiu o bé en el propi centre educatiu.  Les activitats que oferim estan adreçades a tots els nivells educatius: des de P3 a 2n de batxillerat. Es realitzen dins de l’horari i calendari escolar.

Per arribar als nostres equipaments ho podeu fer en transport públic:

    • InfoSèquia: podeu arribar-hi amb la línia de bus de Manresa a Santpedor (baixant a la parada del Parc de l’Agulla)
    • Museu de la Tècnica: està a dos minuts de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i de la parada d’autobusos de Manresa. En aquest enllaç trobareu un plànol amb les parades d’autobús i tren Transport públic
    • Centre de l’Aigua: podeu arribar-hi amb el bus urbà (L2 – La Parada. Baixeu a la parada: Francesc Cots)

Espais
Àmbit
Nivell curricular